Keadaan Bilik Aku di Rumah Sewa

Hello, lama betul aku tidak update blog. Kisahnya dalam berbulan blog ini aku tinggalkan, aku punya kehidupan sudah berubah banyak. Kini aku dah sambung belajar semula. Alhamdullilah dalam bidang Pemasaran (Marketing) di UiTM Kampus Bandaraya Melaka – dan yeah, itu first choice aku so bersyukur itu memang sangat. So sebagai someone yang titlenya seorang student Read More

UiTM Untuk Pelajar-Pelajar Loser?

Pagi tadi, bila aku bosan aku ada terbaca satu status di facebook mengatakan pabila dia tamat belajar kelak (dia masih pelajar sekolah) dia tidak mau study di UiTM kerana universiti ini adalah untuk pelajar-pelajar loser yang gagal dalam SPM. Apabila baca entri itu sudah tentu hati ini panas membara, suka hati kau kata UiTM aku Read More

(20+ Gambar) Kenangan 3 tahun Diploma Aku Sebagai Business Student di UiTM Lendu, Alor Gajah, Melaka.

Nak diceritankan semuanya memang tak mampu, namun cebisan sedikit mungkin mampu untuk dibuat kenangan untuk masa akan datang kelak. Eh apa nokharom ayat intro terus macam sastera tingkatan 5 ni adeyh. Sudah ayuh kita teruskan entri ni kepada main points terus. PART 1   Kita mulakan entri ini dengan mendapat nickname dari senior. Dinamakan Judo, Read More